کلاه ایمنی پلیاتیلن و نکاتی مهم و اساسی که باید درباره رابطه با آن بدانید !
پلیاتیلن از متداولترین موادی است که برای ساخت کلاههای کلاه ایمنی استفاده میشود. کلاه ایمنی پلیاتیلن، مقاوم در برابر ضربه و اثرات مواد شیمیایی بوده و چگالی بالایی دارد.
از این کلاههای ایمنی برای محافظت در بسیاری از صنایع مانند ساختوساز، تأسیسات برقی، مراکز هستهای و پالایشی، کارخانه تولید مواد شیمیایی، معدنکاری، فعالیتهای پر ریسک همچون قایقرانی، صخرهنوردی، غارگردی و… استفاده میشود.
بدنه کلاه ایمنی از فومهای پلیاتیلن با قالب تزریقی ساخته میشود. در این حالت پلیاتیلن به شکل مایع در قالب ریخته میشود تا از مقاومت محافظتی عالی برخوردار شود.
ویژگیهای کلاه ایمنی پلیاتیلن
کلاه ایمنی پلیاتیلن، ساخته شده از یک ماده کشسان با چگالی بالا و درعینحال سبک است که امکان ایمنی عالی در بخش سر را ایجاد میکند. این کلاهها مجهز به سیستمهای ضربهگیر چهار، شش یا هشت نقطهای در کف هستند که سبب میشود اثرات لرزش و ضربه تعدیل شود.
وجود یک نوار عرقگیر مرغوب و همچنین اسلاتهای جانبی برای محافظت از گردن، صورت و گوش سبب افزایش ایمنی و راحتی این کلاهها میشود.
داشتن یک لبه کوتاه در جلو و پشت برای جلوگیری از تابش نور و اثرات باران و سیستم تهویه مناسب برای خنک نگه داشتن فضای زیر کلاه، همگی از ویژگیهای مناسب در این کلاهها است.
همچنین وجود یک تسمه چانه برای ثابت نگه داشتن کلاه در سر برای برخی فعالیتهای پرتحرک و امکان دید ایدهآل در هنگام استفاده، از دیگر ویژگیهای کلاه ایمنی است.
نکات ایمنی در استفاده از کلاه های ایمنی
در هنگام استفاده از کلاه ایمنی پلیاتیلن توجه به یکسری نکات میتواند در حداکثر بهرهوری از کارایی این وسیله ایمنی مؤثر باشد. پوسته سطحی کلاه ایمنی همواره در معرض آسیب تابش نور آفتاب، درجه حرارت شدید و تخریب شیمیایی قرار دارد.
در این راستا، باید در نظر داشته باشید سطح رویی کلاه عاری از هرگونه فرورفتگی، ترک، خراش و ساییدگی، نفوذ مواد شیمیایی و … باشد. وجود هریک از این آسیبها میتواند درجه حفاظت و ایمنی کلاه را پایین بیاورد. بدین ترتیب، کلاههایی که دارای علائم آسیب یا ساییدگی باشند باید فوراً تعویض شوند.
برای تست میزان مقاوم کلاه میبایست کلاه ایمنی را از طرفین به داخل به اندازه یک اینچ فشار دهید و سپس رها کنید. در این وضعیت، یک کلاه ایمنی باکیفیت باید بهسرعت به حالت اول خود بازگردد.
چنانچه قابلیت ارتجاعی کلاه مانند قبل نیست باید با یک کلاه ایمنی سالم جایگزین شود. همچنین بخشهای ضربهگیر کلاه باید فاقد هرگونه ترک، پارگی و از بین رفتن حالت انعطافپذیری و کشسانی باشد. ضربهگیرهایی که دچار آسیب شدهاند باید تعویض شوند.
یادآوریهای مهم در هنگام استفاده از کلاه های ایمنی
_ هرگز از کلاه ایمنی آسیب دیده استفاده نکنید و در صورت مشاهده هرگونه آسیب آن را جایگزین کنید.
_ در نظر داشته باشید کلاه ایمنی تنها برای محافظت از بالا طراحی شدهاند و امکان ایجاد ایمنی از طرفین برای سر و صورت را ندارد.
_ سعی نکنید پوسته یا ضربهگیر آسیب دیده را تعمیر کنید، فقط آن را با کلاه ایمنی جدید جایگزین کنید.
_ کلاه ایمنی را در تماس با دستگاههای الکتریکی قرار ندهید.
_ کلاه های ایمنی را در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار ندهید.
_ روی کلاههای ایمنی ننشینید.
_ از داخل کلاه برای حمل چیزی استفاده نکنید.
_ کلاه ایمنی را رنگ نکنید.
محصولات مرتبط :
- کلاه ایمنی A.B.S مریس توکن با بند و یراق ابریشمی و عرق گیر
- کلاه ایمنی پلی اتیلنی مریس توکن با بند و یراق پلاستیکی
- کلاه ایمنی دورف7 (جغجغه ای)
مقالات مرتبط :
2 دیدگاه