دوش شستشوی چشم

دوش شستشوی چشم وسیله ضروری در مکان های پرخطر شیمیایی

در صنایع امروزی، باید بسیاری از اقدامات احتیاطی و انواع تجهیزات اضطراری برای محافظت و اطمینان از سلامت کارکنان استفاده شود. حوادث ناشی از مواد شیمیایی خطرناک، می تواند بسیار شدید باشد. کارکنانی که محصولات شیمیایی خطرناک تولید می کنند، در معرض خطر هستند. در این شرایط، شستشوی چشم و دوش چشم شور در پاسخ به افزایش استفاده از مواد شیمیایی خطرناک ایجاد شده است. دوش های ایمنی چشمی از جمله سیستم های اضطراری هستند که در صنایع دولتی و خصوصی مورد استفاده قرار می گیرند تا از کارکنان در برابر تماس با مواد شیمیایی خطرناک، ترکیبات شیمیایی یا آتش سوزی محافظت کنند.

ضرورت استفاده از دوش چشم شور

دوش چشم شور و ایستگاه های شست و شوی چشم، عمل ضدعفونی در محل را انجام می دهند. آن ها به کارگران اجازه می دهند تا مواد خطرناکی که می تواند باعث آسیب شود را از چشم هایشان تخلیه کنند. کارفرمایان باید در مکان های احتمال بروز خطر تماس چشم یا پوست کارگر با مواد خطرناک، ایستگاه های شستشوی چشم یا دوش اضطراری را نصب کنند.

دوش چشم شور

دوش چشم شور

انواع مختلف دوش شستشوی چشم

انواع مختلفی از ابزار شستشوی چشم اضطراری و دوش چشم شور وجود دارد. برخی از آن ها، سیستم های مستقل ایستگاه های شست و شوی چشم و دوش اضطراری هستند، برخی سیستم های ترکیبی هستند که اکثر آن ها به لوله کشی متصل هستند و برخی دیگر، واحدهای قابل حمل هستند که می توانند به مکان های جداگانه ای منتقل شوند. در این حالت، نصب لوله کشی در دستگاه غیر عملی است. واحدهای قابل حمل در ساخت و سازها و دیگر کارگاه های جداگانه مفید هستند. این بسیار مهم است که آب در دمای مناسب نگهداری شود.

دوش چشم شور قابل حمل

دوش چشم شور قابل حمل

نحوه به کار بردن دوش شستشوی چشم

هرچه زودتر گرگرفتگی شروع شود، شانس بهبود چشم و پوست بیشتر است. شستشو با دوش چشم شور باید در اسرع وقت شروع شود؛ اما شستشو باید حداقل در عرض 10 ثانیه پس از پاشیدن مواد شیمیایی، برای به حداقل رساندن آسیب بافتی صورت گیرد. اگر کارگر مجروح، مستقیماً بدون شستشو در محل کار به بیمارستان منتقل شود، ممکن است ماده شیمیایی به چشم یا پوست، آسیب دائمی وارد نماید.

ضرورت استفاده از دوش شستشوی چشم بلافاصله بعد از بروز حادثه

ضرورت استفاده از دوش شستشوی چشم بلافاصله بعد از بروز حادثه

توصیه به کارفرمایان

  • مطابق استاندارد ANSI دوش چشم شور را نصب کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که ایستگاه شستشوی چشم و دوش های اضطراری به درستی تعیین و علامت گذاری شده است.
  • مکان دوش یا شست و شوی چشم اضطراری را با توجه به فضای کار تعیین کنید، اما مطمئن شوید که تجهیزات از کارگران 10 ثانیه بیشتر فاصله ندارد.
  • مسیر رسیدن به دوش اضطراری و شستشوی چشم را از موانع دور نگه دارید. منطقه باید مرتب و به راحتی در دسترس باشد.
  • لباس های گشاد (مانند لباس بیمارستانی) و یا پتو را در نزدیکی دوش اضطراری نگهداری کنید.
  • از روکش های مانع گرد و غبار به همراه دوش چشم شور استفاده کنید. آن ها از ریختن گرد و غبار و آوار در داخل سری چشم شوی جلوگیری می کنند.
  • از دوش مسکونی به عنوان دوش اضطراری استفاده نکنید. دوش های مسکونی از استاندارد ANSI برای جریان مناسب مایع شستشو برخوردار نیستند.
  • اطمینان حاصل کنید که همه کارگران برای استفاده از ایستگاه های اضطراری دوش چشم شور آموزش دیده اند.
  • از پرده محافظ در اطراف دوش استفاده شود تا در مواقع لازم کارگر لباس آلوده خود را از تن خارج کند.
  • یک نفر در محل کار باید مسئول بازرسی و راه اندازی دوش اضطراری، ایستگاه شست و شوی چشم، واحدهای ترکیبی و شیلنگ های آبکش به صورت هفتگی باشد.
بررسی فنی دوش شستشوی چشم به صورت هفتگی

بررسی فنی دوش شستشوی چشم به صورت هفتگی

 

محصولات مرتبط:

 مطالب مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست