aten-p1

آلودگی هوا در محیط کار بر سلامت کارگر تأثیر می گذارد

تحقیقات نشان می دهد که صدها هزار کارگر تولیدی در معرض آلودگی هوا در محیط کار و سطوح بالقوه خطرناک عوامل بیماری زا قرار دارند. بر اساس اعلام اقدام جهانی خیریه زیست محیطی و راهکارهای هوای پاک، حدود 440,000 کارگر با شرایط بد آلودگی هوا که توسط تولید کنندگان، تنظیم کنندگان و سیاست گذاران مقررات در محیط های کاری صنعتی نادیده گرفته شده است، در معرض آسیب های سلامتی هستند.

آلودگی هوا در محیط کار و تهدید سلامت کارگران

آلودگی هوا در محل کار و تهدید سلامت کارگران

 

استاندارد ناکافی برای تعیین آلودگی هوا در محیط کار

آلودگی هوا در محیط کار در کارخانه ها و معادن، خطراتی برای سلامت کارگران ایجاد می کند. این یک حقیقت است که باید آلودگی هوا را به عنوان یک مسئله مهم در بهداشت شغلی در نظر بگیریم. مقررات فعلی سطوحی از خطرات و آلودگی هوا را مجاز می ‌سازد که برای سلامت کارگران تولیدی خطرناک است. در حالی که اجرای استانداردها ناکافی است، بدن‌ کارگران با هر نفسی که می کشند به ابتلای بیماری های سخت نزدیک تر می شوند. از طرفی، آلودگی هوا نه تنها بر سلامت کارگران تاثیرگذار است، بلکه این مسئله به طور مستقیم بر بهره وری کارگران در محیط کار و در نتیجه کاهش بازده کار و تولید نیز اثر می گذارد. کارگرانی که در معرض بروز بیماری هستند، طبیعتا نمی توانند در محیط کار، عملکرد مورد انتظار را از خود نشان دهند.

تاثیر آلودگی بر سلامت کارگران

تحقیقات نشان می‌ دهد آلودگی هوا در محیط کار می‌ تواند باعث بروز بیماری ‌هایی همچون حملات قلبی، سرطان، دیابت، عملکردهای روانی و افسردگی در کارگران شود. بر این اساس، کاهش یک میکروگرم بر متر مکعب در گرد و غبار قابل تنفس (PM2.5) می تواند از حدود 50900 مورد بیماری عروق کرونر قلب، 16500 سکته مغزی، 9300 مورد آسم و 4200 سرطان ریه جلوگیری کند. اکثریت افرادی که در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند در معرض غلظت ذراتی هستند که مقامات بهداشتی آن را مضر می دانند.

وجود ذرات غبار بیماری زا در تولیدی ها و کارخانه های نساجی

وجود ذرات غبار بیماری زا در تولیدی ها و کارخانه های نساجی

 

اقداماتی که منجر به ارتقا سلامت هوای محیط کار می شود

اهمیت پیاده سازی رویکردهای موثر جهت کاهش آلودگی هوا در محیط کار، مسئله ای که ما را بر آن داشته در مورد این مسئله صحبت کنیم. می توان با توجه ویژه به تضمین سلامت کارگران در این حوزه، اقداماتی را انجام داد که از جمله آن به موارد زیر اشاره می شود:

1- دسترسی کارگران به تجهیزات استاندارد تنفسی از جمله استفاده از ماسک و دستگاه های تهویه تنفسی تک نفره

2- تجهیز محیط کارخانه ها و تولیدی ها به دستگاه های تصفیه هوا و تهویه مناسب در محیط کار

3- درخواست نظارت مستمر و جدی بازرسان تامین بهداشت محیط بر محیط های کاری کارگران

4- ابلاغ دستورالعمل های کنترل آلودگی هوا در محیط کار به کارفرمایان با استفاده از تجهیزات مناسب و نظارت کافی بر سلامت محیط و کارگران

5- ارائه خدمات بهداشت و درمان به موقع و مستمر به کارگران برای جلوگیری از بروز آسیب های ناشی از آلودگی هوا

اقداماتی که یک کارفرما برای بهبود سلامت هوای تنفسی کارگران باید انجام دهد

اقداماتی که یک کارفرما برای بهبود سلامت هوای تنفسی کارگران باید انجام دهد

 

محصولات مرتبط :

مقالات مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست